Komt Dierendag eraan, of Kerstmis, of Sinterklaas? Is je huisdier jarig? Of wil je hem/haar gewoon even extra blij maken, zoals ze dat ook altijd met jou doen? Dan bij je bij Trixie aan het juiste adres!

Het merk werd in 1974 opgericht door Bonnik Hansen. Meteen al zette het merk een hoge kwaliteitsstandaard voorop. Tegenwoordig produceren ze verschillende huisdieraccessoires voor bedrijven en winkels over de hele wereld. Ze hebben bijvoorbeeld winterjassen voor honden, trainingshulpmiddelen, huisjes en verblijven en snacks. Ze produceren niet alleen voor honden, maar ook voor katten, vogels, knaagdieren, vogels, konijnen en tuindieren (technisch gezien geen huisdieren, maar voor ieder wat wils!)

Een uniek assortiment

Een bepaalde producttak van Trixie die mij ontzettend intrigeerde was de kledinglijn voor honden. Trixie verkoopt zowel jassen als schoenen voor de trouwe viervoeters. Ze willen dat honden in de winter geen kou hoeven lijden. Ook hebben ze de jassen waterdicht gemaakt, zodat de hond beschermt blijft tegen kou en verkoudheid. Ook hebben ze een lichtere herfstuitvoering van dezelfde jas. De schoenen hebben in principe hetzelfde doel: ze willen je hond beschermen tegen minder fijne weersomstandigheden en terreinen. Ook is dit handig als je hond bijvoorbeeld een wondje aan zijn of haar poot heeft.

Veelzijdig en van hoge kwaliteit

Trixie heeft echter nog veel meer leuke en handige producten. Zo hebben ze ook geavanceerde drinkfonteinen die er voor zorgen dat je dier altijd vers water heeft, mooie kattenhuizen en speciaal ontworpen kattentoiletten. Ook verkopen ze hondentuigjes die zo ontworpen zijn dat de hond nergens last van heeft, luiers voor loopse honden en hondensokken (zowel voor herstel als voor comfort).

Wil je je huisdier dus een keertje in het zonnetje zetten? Neem dan vooral een kijkje bij Trixie. Ze zetten hoge kwaliteit en het gemak van je huisdier voorop, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je trouwe vriend bij hen iets tekort komt.