Vakantie vieren kun je op verschillende manieren doen. Je kunt kiezen voor de drukke oorden en elke dag zij aan zij aan de drukste stranden gaan liggen en je later helemaal onderdompelen in het nachtleven, je kunt ook kiezen voor onthaasten in QPortugal, Quinta da Palmeira in de regio Arganil in Portugal. In een omgeving die adembenemend mooi is en het beste van Portugal laat zien, ontsnap je aan de waan van alledag en trek jij je even helemaal terug.

QPortugal als tegengif

Alles klopt in QPortugal. De natuur en de omgeving, het geweldige landhuis, de stijlvol ingerichte kamers, het eten en drinken en de al even heerlijke, ontspannen voorzieningen. In QPortugal hoef je niets en geniet je van stilte. QPortugal is het tegengif tegen de hectische wereld waarin we leven, een leven vol stress en een wereld waarin we vrijwel altijd wel iets moeten en helemaal geen tijd hebben om te genieten.

Romantisch landhuis

Hoe anders is dat in QPortugal, heerlijk op het platteland. Daar komen zowel de bon vivant als de natuurliefhebber aan hun trekken en genieten zij ongetwijfeld op hun eigen wijze van alles wat QPortugal te bieden heeft, en dat is nogal wat.  Het romantische landhuis alleen al, zoiets zie je nergens anders en nergens anders krijg jij de beschikking over een zo stijlvol ingerichte kamer waar ook continu serene rust heerst en je als het ware de stilte voelt. Ook de tuin is adembenemend mooi. Vanuit het zwembad zie je de palmbomen en aan de bar laat jij het zonlicht haar werk doen op je natte huid. De tuin heeft overigens voldoende schaduwplekken, voor mensen die minder goed tegen de zon kunnen.

 

Uit eigen groente- en kruidentuin

De woon- en zitkamer in QPortugal nodigen uit om over het leven te praten, de patio is charmant en de glas in lood ramen maken het landhuis helemaal af, zoals je vanaf de veranda ziet hoe de plaatselijke inwoners hun leven leiden. Uiteraard is ook het eten en drinken bij QPortugal van de beste kwaliteit. De producten voor de altijd weer verrassend smaakvolle maaltijden komen van de plaatselijke markt of uit de eigen groente- of kruidentuin. Bij zo’n heerlijke maaltijd krijg je een regionale of nationale wijn geserveerd, uiteraard passend bij de gerechten die je voorgeschoteld krijgt.

 

In QPortugal hoeft helemaal niets

Je voelt de stress van je afspoelen in de spa en de jacuzzi en geniet met volle teugen in de sauna en het stoombad in QPortugal. Je geniet er van de luxe en je sluit elke dag van je vakantie af rond de open haard waar je heel langzaam de vermoeidheid voelt en bijzonder graag de gang naar je prachtige kamer maakt. In de regio, een gebied dat Portugal van de beste kant laat zien, is altijd voldoende activiteit voor het geval je er toch nog even op uit wilt. Het hoeft echter niet, want in QPortugal hoeft namelijk helemaal niets en kom je vooral om je te ontdoen van stress en je even heerlijk onder te dompelen in luxe en stilte.