Het is elk jaar weer een moeilijke keus om een vakantiebestemming te kiezen. Er is namelijk zoveel moois te zien! Gelukkig kun je elk jaar weer iets nieuws kiezen. Als je er nog nooit in Spanje geweest bent, moet het binnenkort toch eens gebeuren. Het is een prachtig land, met een heerlijk klimaat en een geweldige cultuur. In dit artikel beschrijven we de diverse vakantiegangers die dit fantastische land bezoeken.

Zon, zee en uitgaan

Spanje is een ideale bestemming voor jongeren. Zon, zee, uitgaan. Wat wil je als jongere nog meer? De dagen slijt je weg op het strand en de nachten beleef je in de barretjes, discotheken en nachtclubs die in elke grote stad aanwezig zijn. Er is vooral een enorme populariteit voor de badplaatsen Blanes, Salou en Lloret de Mar. Bezoek je dit in de zomer dan zal het gezellig druk zijn en kan je vele leeftijdsgenoten ontmoeten.

Ook veel gezinnen met kinderen kiezen Spanje als vakantieland. Het is ideaal om een appartementje of een camping aan zee te nemen. De kinderen kunnen zich op het strand helemaal uitleven en zullen genieten van het prachtige weer! Let er wel goed op dat iedereen zich goed blijft insmeren, want het kan enorm warm worden in de zomer. Een verkoelende duik in het zwembad of de zee zal dan goed doen.

Cultuur snuiven

Ook cultuursnuivers kunnen in Spanje prima terecht. Met de prachtige steden in Spanje kun je een mooie rondreis maken. Madrid, Barcelona, Valencia en tal van andere steden hebben een heleboel te bieden voor iemand die van het Spaanse leven wil genieten. Geniet van de prachtige landschappen als je van stad naar stad reist. Het reizen in Spanje kan je per auto, trein of bus doen en is over het algemeen niet erg duur.

Gelukkig is Spanje voor al deze verschillende vakantiegangers groot genoeg. Je kunt het natuurlijk ook nog alle drie combineren! Vooral in het hoogseizoen is het land erg druk bezocht. Als je nu een lastminute Spanje boekt, zal het niet zo druk zijn, maar wel nog mooi. In de herfstmaanden is het namelijk een perfect temperatuurtje, in vergelijking met Nederland.  Kruis Spanje ook af op je wereldkaart, bezoek dit mooie land!

Dit artikel is geschreven door Saskia. Saskia is een digital nomad die de wereld over reist, veel meemaakt en daar verhalen over schrijft. Zij schrijft reviews over menig bed and breakfast, hotel en camping die zij tijdens haar reizen bezoekt. Via https://www.goedkopecitytrip.be boekt zij vaak haar reizen.