Soms overkomt je iets dat vérstrekkende gevolgen heeft. Een kleine aanrijding kan zomaar zorgen dat je maanden uit de roulatie bent. Een uitglijder over een net geboende stoep kan je heup en je leven ernstig ontwrichten. Maar hoe verhaal je de schade? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je rechtsbijstandsverzekering er op te zetten, maar het is beter om voor een specialist te kiezen. De letsel advocaat en zijn team kunnen veel voor je betekenen. Want een letsel advocaat weet van de hoed en de rand en kan je behalve adviseren ook écht helpen. Een letsel advocaat is dus echt gespecialiseerd in vorderingen bij letsel. Zo kun jij, dank zij de letsel advocaat, weer door met je leven.

De letsel advocaat helpt je weer op weg

Als jij, door toedoen van een ander, letsel hebt opgelopen dan heb je al genoeg aan je hoofd. Je moet zorgen dat je gezondheid weer de goede kant op gaat. Dat is al heel hard werken. Als het letsel er dan ook nog eens voor zorgt dat je (tijdelijk) je eigen werk niet meer kunt doen ben je nog verder van huis. De letsel advocaat kan je helpen met inschatten hoeveel inkomsten je misloopt en hoeveel je dus zou moeten vorderen op de tegenpartij. Dat klinkt een beetje als Amerikaanse praktijken, maar je kunt niet leven van de lucht alleen. Het verhalen van de schade is dus helaas bittere noodzaak.

De letsel advocaat bouwt je dossier op

Het kan zomaar zijn dat jij dusdanig letsel hebt opgelopen dat je, bijvoorbeeld, in een revalidatiecentrum of verpleeghuis belandt. Ook al is dat, naar alle waarschijnlijkheid, nooit de bedoeling geweest van de tegenpartij, je zit er maar mooi mee. Je moet er dan voor zorgen dat je financieel zoveel mogelijk gecompenseerd wordt voor de geleden schade. De letsel advocaat gaat, in overleg met jou, aan de slag met jouw dossier en zal, namens jou, schade verhalen.
Letsel advocaat

Een vrijblijvend gesprek met de letsel advocaat

Als je niet zeker weet of een letsel advocaat iets voor jou kan betekenen, dan kun je altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. In dat gesprek zal al snel duidelijk worden of de schade te verhalen valt en wat de advocaat voor jou kan doen. Kom goed voorbereid naar dit gesprek. Neem bijvoorbeeld je dossier en het overzicht van de extra kosten met je mee. Het is ook altijd verstandig om iemand mee te nemen naar zo’n gesprek.