De vakantietijd komt er aan! Misschien heb je al een vakantie geboekt, misschien ben je nog aan het bedenken wat je eigenlijk wilt. Maar in beide gevallen: neem je e-bike mee! Want fietsen in een andere omgeving dan de omgeving in je eigen regio is altijd leuk. En met een e-bike wordt het nog net even leuker. Want met een e-bike kun je fijn fietsen, genieten van je omgeving en zonder slappe knieën van je fiets stappen. Ook na een flinke tocht. In veel cafés en restaurants die je onderweg tegenkomt kun je je e-bike tussendoor even opladen. En jezelf ook.

Met de e-bike wordt je vakantie nog leuker

Het is op vakantie altijd leuk om de omgeving te verkennen. Dit kun je natuurlijk met de auto doen, maar dan mis je toch nog wel het één en ander. Wandelend kan natuurlijk ook, maar dan kun je veel kleinere afstanden afleggen. Nee, dan op de fiets! Heerlijk bewegen in de natuur, je ruikt het land en de bloemen, je voelt de wind door je haren gaan en je ziet van alles. Als je dan ook nog eens op een e-bike stapt in plaats van op een gewone fiets, dan is het helemaal genieten geblazen. Je kunt zonder al te veel moeite flinke afstanden afleggen en dus de omgeving goed verkennen.
E-bike

Dagjes weg met je e-bike

Ga je dit jaar niet op vakantie? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt, om toch aan je ontspanning te komen, er dan voor kiezen om dagjes weg te gaan. Lekker fietsen in een regio iets verder weg. Natuurlijk fiets je daar dan niet naartoe, dat zou een beetje veel van het goede zijn. Nee, je laadt je e-bike op de fietsendrager op je auto en je kunt zelf kiezen waar je gaat fietsen. Veel mensen pakken telkens een stukje van een knooppuntenroute. Zo kun je telkens weer verder gaan waar je gebleven bent.

Een e-bike voor als je wat minder stabiel bent

Allemaal leuk en aardig dat fietsen, maar wat nou als je moeite hebt om je evenwicht te bewaren? Dan kies je natuurlijk voor een e-bike met 3 wielen. Je zit dan veilig en stabiel en je kunt alsnog genieten van een fijne fietstocht. Dit geeft je de vrijheid om toch mee te gaan met je partner of vrienden. Want je hebt misschien een beperking, je wilt natuurlijk niet beperkt worden in je doen en laten.