Als je op zoek bent naar een verzorgde en gezellige camping, midden in de Betuwe en het rivierengebied, dan is Camping de Vijverhof een uitstekende plaats om helemaal tot rust te komen. Bij deze camping kun je genieten van één van de mooiste gebieden in Nederland en tegelijkertijd een onvergetelijke tijd met je familie en/of vrienden doorbrengen. Er is plaats voor tenten, campers en caravans, maar je kunt er ook een caravan, blokhut of vakantiehuis huren. Bij Camping de Vijverhof vind je ongetwijfeld wat te doen voor jong en oud.

Kamperen bij Camping de Vijverhof

Als je besluit te kamperen, dan is er bij Camping de Vijverhof plek voor 25 tenten en caravans. Deze plekken hebben tegelplateaus en elektra, zowel als riolering en een waterkraan. Je kunt kiezen tussen een plek in de zon of in de schaduw. Heb je een camper, dan zijn er drie toegewijde plaatsen waar je deze kunt neerzetten. Uiteraard kunnen alle gasten gebruik maken van gratis WiFi, zijn er nieuwe en schone sanitaire gebouwen, er is een overdekte fietsenstalling en kun je je huisdieren gewoon meenemen.

Een blokhut of vakantiehuisje huren

Je krijgt bij Camping de Vijverhof ook de mogelijkheid om een caravan, blokhut of een vakantiehuisje te huren. Deze zijn geschikt voor verschillende groepen en voorzien van alles wat je nodig hebt. Ben je met 4 tot 6 personen, dan is de stacaravan misschien wat voor jullie. Deze hebben een ruime keuken, comfortabele slaapkamers en een toilet. Huur je een blokhut, dan kun je daar met maximaal 5 personen terecht. Ook hier vind je volledig ingerichte slaapkamers, een mooie keuken en een ruim zitgedeelte. Een laatste optie die je hebt is om het vakantiehuisje op het terrein te huren. Hierin kunnen 5 personen zeer riant en in luxe leven en tegelijkertijd genieten van de schitterende omgeving.

Wat is er te doen?

Camping de Vijverhof zelf heeft een speeltuin, compleet met schommel, trampoline en klimrek. De kinderen zullen misschien nog wel meer tijd doorbrengen in de kinderboerderij waar ze kippen, konijnen, geitjes en een verzorgpony kunnen aaien. Voor de regenachtige dagen en de avonden is er de recreatieruimte “De Herberg” met pool-, tafelvoetbal- en tafeltennistafels, een spel- en leeshoek en een gezellige sfeer. Je hoeft niet op Camping de Vijverhof te blijven, want je kunt ook de schitterende omgeving ontdekken en van alles wat de Betuwe jullie te bieden heeft profiteren. Winkels zijn te vinden op 3 kilometer afstand, dus daar kun je ook op de fiets prima naartoe.

Enkele regels

Bij Camping de Vijverhof hanteren ze enkele standaard regels. Zo kun je er terecht tussen 15 maart en 31 oktober en zijn de huuraccommodaties vanaf 15.00 uur open. Je moet voor 10 uur je vakantiewoning verlaten, zodat deze weer netjes kan worden schoongemaakt. Bij het kampeer gedeelte kun je al wat eerder terecht en mag je later weg. Op de gehele camping wordt de zondagsrust in acht gehouden, dus op die dag kun je niet arriveren en vertrekken en mag je ook je tent niet afbreken. Camping de Vijverhof is een oase van rust in een schitterend en onaangetast gebied in Nederland.