Ga Gerust Op Vakantie

Nederlandse vakantiebestemmingen

Naast de vele buitenlandse vakantiemogelijkheden zijn er ook in het binnenland mooie vakantiebestemmingen voor elk seizoen. Zoals een vakantie aan de Nederlandse kust. Zo kun jij bijvoorbeeld een vakantiehuisje in Julianadorp huren. In dit dorp bevinden zich diverse bungalowparken. Voorbeelden hiervan zijn bungalowpark Ooghduyne en bungalowpark De Zandloper. Bungalowpark Ooghduyne is ideaal voor gezinnen met kinderen die ervan houden om actief bezig te zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tegen betaling op het park te gaan golven, kanoën, minigolven, bowlen, fietsen en zwemmen. Hiernaast is er op het park een restaurant en er zijn meerdere sportvelden, (indoor) speeltuinen en een brasserie. Dit maakt het bungalowpark Ooghduynen een zeer veelzijdig park waar genoeg te doen is. Het bungalowpark De Zandloper is geschikt voor degene die zijn of haar vakantie wil doorbrengen in een vrijstaand huis. Het park is zeer dichtbij gevestigd bij een wit zandstrand van 40 kilometer lang. Het Julianadorp ligt zelf op 2,5 kilometer afstand van het park. Op het park zelf kunnen mensen zich vermaken met een voetbalveld, basketbalveld, speeltuin en een tafeltennistafel. Kortom, een vakantie aan de Nederlandse kust biedt veel aan en hierdoor is er genoeg te beleven voor jong en oud!

Midden-Europese vakantiebestemming

Wil jij geen binnenlandse vakantie, maar ben jij op zoek naar een mooie vakantiebestemming in Midden-Europa? Dan is een rondreis in Hongarije wellicht een heel goed idee. Het land beschikt over een prachtige natuur, een heerlijk klimaat en een aardige bevolking. Hiernaast is een rondreis Hongarije financieel aantrekkelijk ten opzichte van andere vakantiebestemmingen.

Zo kun je bijvoorbeeld het Margiteiland bezoeken. Dit eiland ligt in het midden van de Donau. Dit is een bijna 3 kilometer lange groene Oase. Op dit eiland bevinden zich kuuroorden, zwembaden en een openluchttheater. Hiernaast zijn er parken met oude bomen, meertjes en bloemenperken. Het is een prachtig eiland om op avontuur te gaan in de natuur. Verder ligt in het westen van Hongarije het baltonmeer. Dit is het grootste meer van Midden-Europa en heeft een oppervlakte van 592 vierkante kilometer. In Boedapest kun je ook goed winkelen. Dit heeft te maken met de vele winkelvoorzieningen in de stad. Perfect dus om een nieuwe zomerse outfit te vinden. Hiernaast zijn er ook markten en koffiehuizen in de stad waar je van kunt genieten. Verder zijn er ook prachtige gebouwen te ontdekken. Deze voorzieningen maken een rondreis in Hongarije vooral voor een cultuur- en natuurliefhebber zeer aantrekkelijk.

Mobiele versie afsluiten