Ga Gerust Op Vakantie

Met de trein Parijs bezoeken

De Franse hoofdstad Parijs is sinds jaar en dag één van de populairste steden van Europa. Dit is niet alleen het gevolg van de aanwezigheid van de wereldbekende Eiffeltoren, daarnaast staat Parijs uiteraard ook bekend als de stad van de romantiek. Het is mede omwille van deze reden dat heel wat verliefde stellen er elk jaar opnieuw voor kiezen om naar de Franse hoofdstad af te reizen. Ondanks de geringe afstand ten opzichte van Nederland en België is het zo dat met de auto naar Parijs rijden lang niet voor iedereen de meest optimale keuze zal zijn. Dat hoeft ook niet, want met de trein Parijs bezoeken is zo mogelijk nog leuker te noemen!

             Hoe met de trein Parijs bezoeken?

Wil jij graag met de trein Parijs ontdekken? Dan is dat zonder probleem mogelijk. Vanuit Nederland is het mogelijk om in amper 3 uur en 20 minuten naar Parijs te treinen. Dit gebeurt door gebruik te maken van de Thalys. De Thalys staat er niet alleen om bekend een hogesnelheidstrein te zijn, daarnaast biedt ze haar reizigers tijdens het afleggen van het traject ook een uitstekend comfort aan. Let wel, het is mogelijk om op de Thalys verschillende reisklassen te boeken. Het spreekt voor zich dat de mate aan comfort welke je kan ervaren tijdens de reis daar aanzienlijk door wordt beïnvloed.

             Met de trein naar Parijs vanuit Amsterdam

Wil jij ook graag met de trein Parijs ontdekken? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat dit vanuit Nederland perfect tot de mogelijkheden behoort. De rit naar Parijs gaat vanuit Amsterdam via Rotterdam rechtstreeks naar de Franse hoofdstad. Dit zorgt ervoor dat je na amper zo’n 3 uur en 20 minuten reeds voet op Parijse grond kan zetten. Een niet onbelangrijk voordeel waar je op kan rekenen is bovendien dat je meteen kan instappen in de trein. Er is dan ook geen sprake van een bepaalde inchecktijd. Dagelijks vertrekken er zomaar even 10 treinen vanuit Amsterdam naar Parijs. Hou er bovendien rekening mee dat deze treinen niet alleen via Rotterdam, maar ook via Schiphol naar Parijs rijden.

             Verschillende opties om te treinen naar Parijs

Per trein Parijs ontdekken betekent dat je een keuze zal moeten maken uit drie verschillende formules. In eerste instantie is er de standaard formule. Deze bevat een beperkt aantal tickets welke slechts over beperkte voorwaarden beschikken. Dit zijn wel de voordeligste tickets die voor de Thalys geboekt kunnen worden. Andere formules om een keuze uit te maken zijn de volgende:

 

 

Voor de comfort formule geldt dat er een restitutie van 50 procent inbegrepen is in de prijs. Bovendien kunnen deze tickets in principe onbeperkt geboekt worden. Voor de premium formule geldt dan weer dat je kan rekenen op kosteloze wijzigingen en een kosteloze annulering. Ook deze tickets zijn doorgaans perfect beschikbaar. In ieder geval, wil je graag met de trein naar Parijs afreizen? In dat geval zal je altijd even goed de verschillende beschikbare opties willen bekijken. Alleen op die manier zal je namelijk precies op die manier naar Parijs kunnen afreizen zoals jij dat altijd al in gedachten hebt gehad!

 

Verschillende treintickets naar Parijs worden aangeboden op de website van Treinreiziger.

Mobiele versie afsluiten